Ny jobb

forskingsassistentSom somme har fått med seg, er eg no gledeleg nok tilsett som høgskulelektor i historie ved Høgskulen i Sogn og Fjordane (Sogndal). Eg har byrja sterkt med å be om permisjon til hausten, dels for å passa Øyvind som ikkje skal gå fullt i barnehagen, og dels for å skriva ferdig avhandlinga. Øyvind har alt god øving i å halda orden på permane og finna fram dei artiklane eg treng, så dette blir fine greier.

Dette innlegget vart lagt inn i Heimeliv. Bokmerk fastlenkja.

5 svar til Ny jobb

 1. Hege seier:

  Hei, til lukke med ny jobb! Det visste eg ikkje. Så flott alt ordnar seg oppe i dalen!

 2. guffen seier:

  fast jobb før du er 40? tapar.

 3. Vidar seier:

  gratulere.
  Eg har lenge planlagt å ta det deltidsstudie i lokalhistorie ein gong eg får tid. Er det du som skal undervise det framover?

 4. Karin seier:

  Gratulerer med jobb:D

 5. purist seier:

  gratulerer. ein ny nynorsk intelligentsiagenerasjon byrjar no å få posisjonar ved høgskular og universitet. får vone det fører til noko bra. du har elles heilt rett i at det er sterkt å byrje med å søkje permisjon. får håpe sjefen ved høgskulen er svak og seier ja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *