Tsherings støttefond

Jostedalen breførarlag har teke eit prisverdig intiativ til eit støttefond for ein av sine tilsette, Tshering Pande Bhote. Fjellføraren frå Nepal har no gledd oss med det blide oppsynet sitt gjennom fleire somrar.

Den mykje omtalte K2-ulukka i Pakistan 1. august hadde òg nokre offer som har vore mindre framme i vestlege media. To av dei elleve drepne var svogeren og ein nevø av Tshering. Systera hans hadde fått ein unge rett før ulukka, og Tshering har no dei to enkjene og tre borna å forsørgja.

Kontonummeret til Tsherings støttefond er 3785.12.75704. E-posten frå breførarlaget og litt meir informasjon ligg på nettsida til Randi Skaug, fyrste norske kvinne på Everest (der Tshering har vore fem gonger). Sjå òg eit oppslag i Ringerike Blad og nettsida til føringsfirmaet hans.

Dette innlegget vart lagt inn i Jostedalen. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *