Godord frå Gujord

I dag er Mål og modernisering omtala i eit par regionaviser. Eg set stor pris på rosen som Heming Gujord deler ut i Bergens Tidende og ser godt at påpeikinga av vantande poetokrati-vurdering har noko føre seg. Den positive omtala av boka i dagens Adressa er derimot mindre å leggja vekt på sidan rosen der kjem frå meg sjølv (intervjua av Tone Mørkved). Ingen av oppslaga ligg på nettet.

Dette innlegget vart lagt inn i Språkhistorie. Bokmerk fastlenkja.

Eitt svar til Godord frå Gujord

  1. Hege seier:

    Når ein snublar over dagens del 2 av BT i ei lomme på ein tilfeldig snøggbåt, er det ei glede i seg sjølv. Når ein slår opp avisa og les god omtale av (det eg er viss på er) ei god bok av ein flink kar som ein kjenner, er det jo reine julekvelden. Til lukke!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *