No òg i modellbransjen

dscf2977.JPGBygdelivet byr på så mangt. I går baud det på ein gjeng med hyggjelege reklamefotografar for eit tysk firma som sel friluftsutstyr og -klede. Kajakk-Andy hadde rigga det heile, og dei trong berre eit par små jenter og koppelamma til Harald H og fekk ein eittåring på kjøpet. Her var det over 20 gradar og solsteik alt då det heile tok til før 9. Det var ei utfordring sidan det var snakk om bilete til katalogen for ein haustkolleksjon med gode og varme klede. Nokre proffe bilete kjem kanskje seinare. Her er det einaste me greidde å ta sjølv i kaoset: Då dei tok foto av den nye (og veldig gode!) beremeisen sin med Øyvind oppi.

Dette innlegget vart lagt inn i Heimeliv. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *